lørdag 17. januar 2015

Corned beef og løk pai




Corned beef og løk pai
 

 
15 gr smør, 1 ss solsikke olje, 1 stor løk,
2 seleristenger, 2 medium gulrøtter,
300 gram poteter, 2 ss ketchup,
1 boks corned beef, litt kvernet pepper
 
 
 
Kutt alle grønnsakene i terninger, og ha i
en stekepanne med olje og smør,
stek det i ca 15 minutter, ha så i ketshup
og corned beef, bland godt og
krydre med kvernet pepper.
Ha blandingen i en pai form.
 
 
 
Paideig: 300 gr hvetemel, en klype salt,
175 gr kaldt smør, 1 egg
 
 
 
 
Ha mel, salt, smør og egg
i en foodprossessor og kjør
det til en fin deig, settes kaldt

i en halv time,
 
 kjevle den så
ut på en melet flate og legg over
fyllet i paiformen.
 
 
Stekes i ovnen på 190 grader
i 40 minutter til paideigen er gyldenbrun
 
 
Server med skjy saus
 








 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar