Red velvet cupcakes
250 gr hvetemel, 1/2 ts salt,
2 ss kakaopulver, 115 gr usaltet mykt smør,
300 gr sukker, 2 store egg, 1 ts vanilje ekstrakt,
240 ml melk eller kefir, 2 ss rød konditorfarge,
eller 1 ss red velvet emolution,
1 ts blank eddik, 1 ts natron
Forvarm ovnen til 175 grader C
Bland mel, kakaopulver og salt,
i en separat bolle pisk smør og sukker
mykt og hvitt, ha i eggene i smørblandingen
et av gangen og tilsett vaniljeekstrakten,
i en separat bolle bland melk og rød
konditorfarge eller red velvet
emolution, bland det tørre og melk
vekselsvis i smørblandingen,
begynn og avslutt med det tørre.
I en liten bolle blander du natron og eddik,
la det boble for derretter å blande det
raskt inn i deigen, fordel deigen i
cupcake former og stekes i 20 minutter.
Topping: 230 gr romtemperert kremost (filadelfia),
230 gr romtemperert Mascapone ost,
(kan bruke Tine naturell)
1 ts vaniljeekstrakt,
115 gr melis, 3 dl pisket kremfløte
Bland philadelphia ost og mascapone ost til
en myk blanding, bland i melis og
vaniljeekstrakt, bland i pisket fløte
til slutt og bruk en sprøytepose
og ha ønsket mengde topping
på hver cupcake.
Pynt med valgfritt strø eller
annet kakepynt.
230 gr romtemperert Mascapone ost,
(kan bruke Tine naturell)
1 ts vaniljeekstrakt,
115 gr melis, 3 dl pisket kremfløte
Bland philadelphia ost og mascapone ost til
en myk blanding, bland i melis og
vaniljeekstrakt, bland i pisket fløte
til slutt og bruk en sprøytepose
og ha ønsket mengde topping
på hver cupcake.
Pynt med valgfritt strø eller
annet kakepynt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar