fredag 16. januar 2015

Red velvet cupcakes




Red velvet cupcakes
 


250 gr hvetemel, 1/2 ts salt,

2 ss kakaopulver, 115 gr usaltet mykt smør,
300 gr sukker, 2 store egg, 1 ts vanilje ekstrakt,
240 ml melk eller kefir, 2 ss rød konditorfarge,
eller 1 ss red velvet emolution,
1 ts blank eddik, 1 ts natron
 
 
Forvarm ovnen til 175 grader C
Bland mel, kakaopulver og salt,
i en separat bolle pisk smør og sukker
mykt og hvitt, ha i eggene i smørblandingen
et av gangen og tilsett vaniljeekstrakten,
i en separat bolle bland melk og rød
konditorfarge eller red velvet
emolution, bland det tørre og melk
vekselsvis i smørblandingen,
begynn og avslutt med det tørre.
I en liten bolle blander du natron og eddik,
la det boble for derretter å blande det
raskt inn i deigen, fordel deigen i
cupcake former og stekes i 20 minutter.





 
Topping: 230 gr romtemperert kremost (filadelfia),

230 gr romtemperert Mascapone ost,

(kan bruke Tine naturell)

1 ts vaniljeekstrakt,

115 gr melis, 3 dl pisket kremfløte




Bland philadelphia ost og mascapone ost til

en myk blanding, bland i melis og

vaniljeekstrakt, bland i pisket fløte

til slutt og bruk en sprøytepose

og ha ønsket mengde topping

på hver cupcake.

Pynt med valgfritt strø eller
annet kakepynt.



 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar