fredag 16. januar 2015

Cous cous salat




Cous cous salat
 
Historikere har ulike meninger om opprinnelsen til couscous,
noen mener at couscous som pasta stammer fra Kina,
men de mest sansynlige bevisene peker på en
nordafrikansk opprinnelse. Faktisk er arkeologiske
bevis blitt datert tilbake til det 9. århundre og
består av kjøkkenredskap som trengs for å
tilberede denne retten funnet i denne delen av verden.
 
 
1 pk cous cous med krydder,
1/2 agurk, 1 løk, 2 tomater
 
 
kok opp 3 dl vann og hell over
cous cousen, ha plastfolie over
og la det stå og trekke i 5 minutter
 
Kutt løk, agurk og tomat i små biter
 
 
Bland så løk, tomat og agurk i cous cousen
serveres med pepperbiff og hvitløks smør
 





 
 
 
 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar