fredag 16. januar 2015

Leverkaker



Leverkaker med persillesmør
 
 
Med sin milde og gode smak bruker disse kakene
å bli likt av alle, de kan også bli brukt sammen
med f.eks stekte pølser i en middagsrett.
Rester av leverkakene smaker godt kalde på et smørbrød.
 
 
 
Du trenger:
400 gr storfelever,2 rå poteter, 1 løk, 1 dl hvetemel,
1 ts salt, 1 ts pepper eller sitronpepper
 
Smør til steking
 
 
Mal lever, poteter og løk en gang
igjennom kjøttkvernen,
 
ha i krydderene, Varm stekepannen,
smelt smøret og legg i lever røren
med en skje, kakene flyter litt ut, stek de på
middels sterk varme til de er gjennomstekte.
Pass på varmen for leverkaker kan
bli lett brent.
 
 
Smelt smør og ha i hakket persille
 
Server med poteter og grønnsaker
 




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar