søndag 14. desember 2014

Kylling med perler



Kylling med perler
 
 

Perlespelt er avskallede spelt kjerner
som er polert etter en syd europeisk metode.
Jeg fikk perlespelt i en salat på en kafe,
og det smakte så utrolig godt så jeg måtte
kjøpe med meg en pose hjem for
å prøve dette litt mer ut hjemme,
oppskriften jeg bruker står også på posen.
 
 
 
Du trenger: 3 dl perlespelt, 4 kyllingfileter,
gulrøtter, blomkål, stangselleri,
sukkererter og vårløk.
 
 
Kok perlespelten i lettsaltet vann,
3 dl perlespelt som skylles godt først,
og 6 dl kokende vann.
 
 
Stek kyllingfileter og legg de til side mens du steker
grønnsakene lett i pannen, skjær kjøttet i strimler,
og legg det tilbake i pannen sammen med grønnsakene.
 
 
Vend så inn den kokte perlespelten,
serveres med fetakrem og gjerne hvitløksbrød
 



 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar