Kylling med perler
Perlespelt er avskallede spelt kjerner
som er polert etter en syd europeisk metode.
Jeg fikk perlespelt i en salat på en kafe,
og det smakte så utrolig godt så jeg måtte
kjøpe med meg en pose hjem for
å prøve dette litt mer ut hjemme,
oppskriften jeg bruker står også på posen.
Du trenger: 3 dl perlespelt, 4 kyllingfileter,
gulrøtter, blomkål, stangselleri,
sukkererter og vårløk.
Kok perlespelten i lettsaltet vann,
3 dl perlespelt som skylles godt først,
og 6 dl kokende vann.
Stek kyllingfileter og legg de til side mens du steker
grønnsakene lett i pannen, skjær kjøttet i strimler,
og legg det tilbake i pannen sammen med grønnsakene.
Vend så inn den kokte perlespelten,
serveres med fetakrem og gjerne hvitløksbrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar